Staatsgreep in Amerika

Ik was niet de enige die een nogal vreemd gevoel had bij de opstelling van de Democraten tijdens de aanloop van de verkiezingen in Amerika.

Aan de ene kant zagen we de rallies van Trump met tienduizenden bezoekers en aan de andere kant zagen we Biden die vanuit zijn bunker via een videoscherm een groepje onbezielde volgelingen toesprak. Ook zagen we hoe het land rood gekeurd was en er feestelijke colonnes met Trump aanhangers vlaggend en toeterend door de straten reden. Dit terwijl het van de kant van de Democraten stil was. De steun voor Trump was nu hoger onder alle lagen van het volk, onder de minderheden politie- en brandweer enzovoort dan vier jaar geleden. Alles leek erop dat hij zou gaan winnen.

Waarom had ik dan dat vreemde gevoel dat de Democraten zich helemaal geen zorgen over de uitslag maakten? Biden deed bijna niets om zijn achterban aan te spreken. Hij had geen programma voor het buitenland- of binnenland en zijn visie op Corona was dat de economie en de burgers weer voor onbepaalde tijd in een lockdown moest en iedereen aan een mondkapje. Dat zijn niet zaken waar je veel kiezers mee trekt. De troef waar Biden op vertrouwde voor zijn achterban, was dat hij geen Trump was.  

De verkiezingen verliepen voor Trump aanvankelijke goed. Er hebben meer mensen op hem gestemd dat er ooit eerder waren in Amerika die stemde op een zittende president. Alles ging goed voor Trump; tot rond een uur of elf in de avond. Terwijl de stemmen nog lang niet geteld waren in de staat Arizona, melde Fox News dat Biden daar gewonnen had. Nadat Fox News dit had gesteld, stopte de Democraten over de rest van het land met het tellen van de stemmen. Waarom ze dat deden was onduidelijk. Ze beriepen zich erop dat ze meer tijd nodig hadden en dat het al laat was en ze dus naar bed moesten. Vanaf dat het tellen weer begon, werd in democratische staten de republikeinse observatoren de toegang tot de stemlokalen verboden en werden er overal stembiljetten gevonden. Niet geheel onverwacht waren vrijwel al die stemmen voor Biden. 

Nu mag het zo zijn dat meer mensen op Trump hebben gestemd dan ooit eerder op een zittende president, maar als we de uitslagen moeten geloven blijken er nog meer mensen op Biden gestemd dan tijdens de verkiezing van welke andere president dan ook: inclusief de populaire Clinton en Obama.

Het is nog niet duidelijk is of er fraude heeft plaatsgevonden op het niveau dat deze de hele verkiezingsuitslag veranderde. God verhoedde het, maar misschien wint Biden en als dat eerlijk gebeurt, dan is dat niet anders. De democratie is een groot goed en gaat uit boven de belangen van 2020. We zouden daarom mogen verwacht dat elke ‘onafhankelijke’ ‘waarheidminnende’ journalist in de wereld, zoals al die grote mediabedrijven zichzelf portretteren, er alles aan zou doen om dit tot op de bodem uit te zoeken. Dat blijkt, niet geheel onverwacht, beslist niet zo te zijn.

De Nederlands media interesseerde zich er niets voor of de stemming wel integer was gegaan. Ze waren zo blij dat ze van Trump af waren dat ze zijn huid al verkocht hadden voor hij geschoten was. Daags na de verkiezingen luisterde ik in de auto op woensdagmorgen, bij gebrek aan beter, naar NPO1. Daar werden ‘deskundigen’ bevraagd over wat er zou veranderen nu Biden president was… Biden president??? Kon de NPO in de toekomst kijken of wisten ze niet eens wat er aan de hand was? Het is niet de NPO die de uitslag Ajax – PSV bepaalt en dat geldt zeker ook voor de uitslag van de verkiezingen in Amerika. Het beeld dat de NPO nu blijft schetsen is dat Biden de winnaar is en Trump de slechte verliezer! 

We weten na minimaal vier jaar dat we van onze door de staat geleide NOS en NPO, geen journalistieke integriteit hoeven te verwachten. Dit is in Amerika nog veel erger. Van Fox News werd altijd aangenomen dat zij nog de enige zender was die positief aandacht had voor het republikeinse beleid. Dat is beslist niet zo en dat bleek nu ook. Dat Fox News dat imago heeft was dan ook misschien de reden waarom zij werden ingezet om de spaak in het wiel van de verkiezingen te steken. De hele media in Amerika is in handen van een paar enorme mediaconcerns die allemaal links progressief zijn. Wat mensen in Amerika op TV horen en in de krant lezen is, net als bij ons, links gekleurd. Al vier jaar heeft deze media geholpen om Trump af te zetten ten einde de agenda van de Nieuwe Wereldorde, Agenda21, Agenda 2030, ID2020 en ga zo maar door, in te voeren. Zij hebben er een groot belang bij dat hun agenda’s doorgaan en daar hebben ze een ‘buikspreekpop’ als Biden voor nodig.  

Wat gaat er nu gebeuren?

In de kern wil ik optimistisch zijn, maar de Democratische partij van nu is niet meer die van 50 jaar geleden. Er heeft zich onder Obama (en Biden) een radicaal linkse groep meester gemaakt van de partij. Dit bleek ook wel tijdens de voorverkiezingen van de presidentskandidaat. Vrijwel alle kandidaten probeerden zelfs de extreem linkse Bernie Sanders naar de troon te steken. Ze struikelden over elkaar heen met hun eisen waaronder dat de grenzen open moesten, elke illegaal welkom was, alles gratis moest, en er triljoenen dollars moesten worden uitgegeven om de natuur onmiddellijk te redden. De belastingen moesten volgens hen allen omhoog en ga maar door. De socialistische slogan dat de sterke schouders (de rijken) de lasten maar moesten dragen deed het goed. Socialisme, zo weten we na een eeuw ervaring, maakt niet iedereen even rijk, maar iedereen even arm.

Progressief links doet zich voor als strijders voor de zwakkeren, maar het is een politiek virus dat elk land ziek, en elke economie kapot maakt. Het laatste slachtoffer is nu Venezuela dat eens bij de grootste economieën van de wereld hoorde, en nu bankroet is. Zuid Afrika staat eenzelfde lot te wachten. Links is revolutionair weten we na ruim 220 jaar ervaring sinds de Franse Revolutie. Wie de geschiedenis ervan kent, weet dat dit, als het om macht betreft, elk middel geoorloofd is. Toen links via hun staatsgreep in Frankrijk, Rusland, Noord-Korea, Cuba en China aan de macht kwam, werd geen mens ontzien en geen middel onbeproefd gelaten en werden miljoenen vijanden van de staat opgeruimd. 

Het gaat in 2020 niet meer om de macht in één of twee landen, maar om het slotakkoord van de revolutie. Nu zal de hele wereld eraan moeten geloven. Daarom moest het machtigste land van de wereld die dit in de wegstaat (Amerika) ook wijken. Dat was ook waarom Trump met zijn ‘America first’ een groot probleem.

De linkse globalisten die de macht hebben gegrepen in de media en partij van de Democraten worden net zo min als hun revolutionaire kameraden niet gehinderd door ethiek, gebrek aan geld en macht. Toen na 2 jaar wroeten bleek dat er geen zaak was te maken van het idee dat Trump aan de macht was gekomen met hulp van de Russen, na pogingen met pornosterren om hem zwarte te maken volgde maanden impeachen over één telefoontje naar de Oekraïne. Nu houdt het gezanik over zijn belastingaanslagen niet meer op en zelfs een pandemie, niet voldoende om Trump af te zetten. 

Het is duidelijk dat er veel mis is met de verkiezingen in verschillende blauwe staten maar misschien is ondanks dat, het tijdperk Trump afgesloten. Willen we nog wel dat Trump een 2e termijn krijgt? De trukendoos van de globalisten is nog lang niet leeg. China heeft nog wel ergens een virus of erger op de plank staan. Bill Gates sprak van het voorjaar al over de 2e pandemie. De 71 miljoen stemmers op Trump hebben machtige vijanden voor wie de stem van het volk niet telt. Deze vijanden van de democratie hebben de media in hun zak en zullen een komende Trump termijn moord en brand schreeuwen bij alles wat hij doet. 

Wat er nu zou kunnen gebeuren is dat Trump door een aantal ‘getrouwen’ bij de FBI of in het leger uit het Wittehuis zal worden verwijderd. De opgegeven reden zal dan zijn dat hij zich niet wilde neerleggen bij de verkiezingsuitslag. Als dat gebeurt valt daarmee het doek voor de democratie in Amerika en daarmee ook die in de rest van de wereld. Het goed voorbereide ‘kunstje’ van dinsdag 3 november is dan de norm geworden.

Wat ook een optie is en dat klinkt nu nog onbestaanbaar, dat is dat als het zou gebeuren dat Trump wordt herkozen, dat in de chaos Amerika militair zal worden aangevallen. Voor de nieuwe Wereldorde moet Amerika van haar militaire troon en voor haar heiligt het doel alle middelen. We zullen het zien.

Er is één ding waarom dit alles mij niet alleen met negatieve spanning vervult. We weten uit Openbaring 13 dat er kort voor Jezus terugkomt een wereldheerser zal komen. Die heerser is niet Biden. Biden leeft soms al zover in het verleden dat hij niet eens meer weet dat de voornaam van Trump geen George is. Er komt een heel anders soort man. Hoe deze aan de macht zal komen weten we niet, maar de grote lijnen van de wereld waarin dit zal gebeuren worden steeds duidelijker. Om van deze man af te komen heeft Jezus geen staatsgreep nodig. Alleen de adem van Zijn mond is dan genoeg.

Kees Middelbeek

www.mainstudies.nl